HTML

Jelentések Abszurdisztánból

Szubjektív jelentések egy olyan országból ahol 3,3 millió ember tart el 10milliót , 10 milliónak van betegbiztosítása de csak kb. 3,3 millió járulékfizető van, ahol a tőzsdén 4 valamire való forgalommal rendelkező cég van

Friss topikok

  • maholnap: @meditatív: Ebben tökéletesen egyetértünk. Nem mertem itt bonyolult összefüggésekre rávilágítani :... (2010.06.07. 22:55) CHF-et Magyarországnak!

Linkblog

2013_08_26_Mindent és mindenkit maguk alá gyűrtek

2013.08.26. 09:38 meditatív

Megvalósult a Nagy Vezér álma.

Mindent és mindenkit maguk alá gyűrtek.(MNB, ÁSZ PSZÁF, Médiahatóság, Alkotmánybíróság, Klebersberg Intézményfenntartó, GYEMSZI stb.) , Úgy megy át a rendszeren a Kedves Vezető akarata mit kés a vajon.

Sétálok a városban és minden második bolt kiadó vagy becsukott.

Minél jobban fokozzák a nyomást annál többen mennek el innen. A határokat még nem zárták le, de még azt is megérhetjük. Minél erőszakosabb, rámenősebb egy rendszer annál többen próbálnak kiszabadulni a szorításából, már akik szabadnak akarják magukat tudni és nem akarnak semmilyen politika, ideológia nevében másokat meggyőzni, elnyomni a sárba tiporni, hogy rajtuk állva fennen hangoztathassák igazukat.Vannak akiknek szent a másik szabad akarata és nem akar másokat legyűrni, meggyőzni csak szemléli a világot. Sajnos túl kevesen vagyunk ilyenek..vagy nem hallatjuk a hangunkat mert nem látjuk értelmét inkább türelmesen várunk, kérdés hogy mire?

Azt kívánom a Nagy embernek és társaságának, hogy győzzenek jövőre. Megérdemlik. Lefojtják a teremtő erőket az erőszakossággal és kizárólagosságra való törekvésükkel. Nem tudnak mit kezdeni a gazdasági növekedéssel, amely olyan mint az elalvás , minél jobban akarjuk annál jobban nem fog sikerülni. A Diktátorok képtelenek lazulni és mindig mindenkit ellenőrizni akarnak. Ha jövőre nyernek a feje tetejére  fogják néhány éven belül állítani a gazdaságot. Értem én, hogy fontos az eladósodottság, csakhogy azt ki is lehet nőni, jelenleg pedig egy helyben toporgunk. Hogy is mondta, írta valaki:

"Fortélyos félelem igazgat"

A történelem, folyamán az egy ember erőszakos akaratára épülő rendszerek mind megbuktak. Ez is megfog csak idő kérdése. Megérdemlik a sorstól, hogy kapjanak még négy évet, hadd mutassák meg mit kezdenek a szociális válsággal ami kialakult és még mélyülni fog mivel hiányzik az együttérzés a szegényekkel, rokkantakkal, betegekkel, elesettekkel, kisebbségekkel  , ..a hatás ellenhatás alapján mindenki visszakapja azt amit másokkal tett.

A környezetemben azt tapasztalom, hogy aki nem külföldön dolgozik vagy  Kedves Vezér és bandájának talpnyalója az bizony egyre nehezebben boldogul...Igyekeznek mindenkit egzisztenciális függésben tartani. Nem tudom mit gondolnak azok akik kritika nélkül kiszolgálják az Orbánizmust.  A pillanatnyi, rövidtávú anyagi haszonra törekvés elhomályosítja a józan ítélőképességet? Nem támad fel bennük a lelkiismeret belső hangja? Aki ellenáll az elbukik?

Elvitték a MANYUP-ok 3.000 milliárd forintját. Már önmagukon kívül nincs hova nyúlniuk.

Persze bankbetétekben van még kb. 15.000 milliárd forint. 50 évben egyszer azt is lehet államosítani. Reméljük erre nem kerül sor, mert akkor tényleg csak a párnaciha és a külföldön tartott likvid vagyonok maradnak meg.

Sajnos az elmúlt három év után bármit kinézek belőlük. Bármi megtörténhet, ha a dolgok nem az Elsőszámú Vezető akarata szerint alakulnak. Én még olyat nem láttam, hogy mindig minden egy ember akaratának megfelelően alakult volna...

Már nincsenek fékek és ellensúlyok amelyek korlátoznák nálunk az abszolút hatalmat..

" A hatalom korrumpál,  az abszolút hatalom abszolút korrumpál"

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kilatas.blog.hu/api/trackback/id/tr795477287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása